Pages

Subscribe:

08 November 2011

Apple iPhone 4S - ask siri?

Mustt have iPhone 4s.....
Wowowowww..... Memandangkan iPhone 4s a.k.a iPhone 4 Steve dah kelaur kat market US. Aku memang teruja nak angkat sebijik ipon tersebut.. Menurut Oh! Apple MY, iPhone 4s nih akan keluar around hujung bulan November 2011 nih oleh maxis.. Xpa.. Same arr kiter tunggu.. Ahaks..
2. Mungkin ada yang dah tau ape yg best nye kan? Standard lah product baru mesti ade something yang baru yg mem
buatkan nye jadik best.. Walaupon rupa bentuk iPhone tersebut agak lah lebih kurang sama (tapi memang same pon),ndari segi spesifikasi... Memang ada sedikit perbezaan, tapi pada aku..walaupon nmpak sedikit, tapi kesan dia memberi impak yang menunjukkan 4s adalah lebih baik dari 4aje.. Ahaks..
3. Kalau dari segi spesifikasi dia, korang boleh tgk kat sini.
4. 4s lebih baik dari segi kamers, video, bateri & lain. Tapi yang aku nak ketengahkan nih adalah satu revolusi telefon bimbit yang menjadi personal assistant tuh... Peh... Layan dlu video iPhone 4s nih!!

5. Adoi alamak ai... Macam mane ea dorang boleh terpikir ea nak buat Personal Assistant dalam telefon bimbit. Nih lah Personal Assistant yan telah di built-in hanya ada didalam IPhone 4s. Dia dok membantu menjawab korang nyer sms or nak tulis email atau kemalasan korang nak bukak Browser (safari)
6.Ahaks, ramai juga orang cakap Siri nih adalah permulaan Skynet dalam citer terminator tuh, Ahh! Tapi pade aku mende tuh mengarut je..Dunia perfileman hanyalah sat fantasy. Ape pon aku sangat tabik kepada mendiang Steve Job yang membuat kan fantasy Filem hollywood nih menjadi reality. Ape-ape pon need more info pasal Siri... KLIK SINI
p/s : taksabar nyerrrr nak borak ngn siri.. ahaks~~

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tawaran Minggu Ini