Pages

Subscribe:

08 November 2011

BERMULA DENGAN PENGENALAN

Alhamdulillah,

Yes.. Setelah beberapa dekad aku (iD) berfikir untuk SignUp nak menghasilkan Blog...tengok member-member buat blog untuk jadikan hobi...so aku pon decide untuk memblog kan diri...hahaha...Setelah tersentap hati (mungkin dah smpai seru kot)...Macam berjaya jugaklah create & Sign Up blog nih... hahaha..

Anyway :-

 1. So untuk pengenalan nih... Korang boleh panggil aku i.D.

 2. Untuk Blog nih, Theme dia cecampur lah... ada religion sikit (More on Islam perhaps, because I'm a Muslims :)) , Ape yang terlintas or perkembangan semasa or fakta santai yang boleh buat kite gelak dan seram&meluat untuk dibaca....kah3.... Music & Video.....

 pendek kate :- Universal Theme 

 3. So guys, really need your support. Drop any comment that you like when you guys feel free or rasa tak puas ati K...ahaks??

Thanks,

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tawaran Minggu Ini