Pages

Subscribe:

09 November 2011

Siri boleh masok ke dalam iPhone 4 tetapi....

Yesss.... Ramai yang tertanye2, adakah Siri personal assistant memerlukan processor A5 untuk beroperas seperti dalam spec iPhone 4S...korang rase?
2. Jawapanyer ternyate tidak, iOS Hackers (@stroughtonsmith and @chpwn.... Add diorang kat twitter) telah berjaya pon di hack masok kedalam iPhone 4 dan iPod touch 4gen.
Depa meman style, tapi walau bagai manepon @chpwn dah announce yang benda siri nih masok kepada ipon 4 tidak akan direlease kepada public. Hahaha... Orang US nih memang menitik beratkan copyright lah....
3. Tambahan pula, Engineer dari Apple inc. Dah buat announcement bahawa tiada perancangan yang siri nih nak di masukkan dalam product2 lame Apple. So... Kalau korang nak borak ngn Siri...mesti beli iPhone 4S
P/s: sumber @stroughtonsmith and @chpwn. You guys roxx

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tawaran Minggu Ini