Pages

Subscribe:

08 November 2011

Bella Luna - Jason Mraz (cover by malaysian)

Yess... So post kali nih aku nak ketengahkan 1 cover yang mendapat rating yang paling tinggi untuk cover lagu bella luna dan dikomen yang memberangsangkan jugak lah kat page dia nih. Bukan setakat dalam malaysia je, tp oversea oooo...
2. Sebenanyer Moreh (bukan name sebenar) penyanyi sebuah band indipendent dari Malaysia iaitu kumpulan Bliss, bukan selalu pon di
a buat cover mcm artis2 youtube yang lain cuma dia nih bawak lagu bella luna dengan penuh feel n menusuk kalbu.

3. Boleh dikatakan best brooo dia bawa lagu romantik nih
4. Walaupon ada jugak yang komen kate dia nih banyak kekuragan, tapi biasa lah.. Dia pon bukan professional singer. Tol tak? Haha... So xnak cakap banyak lah.. Biar korang yang judge.. Orait... Enjoy!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tawaran Minggu Ini