Pages

Subscribe:

08 November 2011

Ucapan Terakhir Steve Job Sebelum Beliau Mati !! (With English Subtitle)

STEVE
Yess.. Selepas kematian Steve Jobs, ramai yang dah mula berfikir boleh ke Apple hidup tanpa Steve Job? Ahh... Xkisah lah.. Kemajuan teknologi komputer pon sekaran nih dah sangat kehadapan sumenya kerane Jobs...post kali nih aku cuma nak
share Speech Jobs sebelum dia mati pada 2005 di sebuah University tersohor di US sane semase majlis konvokasi diorang.

2. Banyak perkare dia cerita dalam speech dia selama 14 minit antare nye pasal kehidupan dia mengenai 3 perkara.... Korang layan lah video nih:-



P/s :- Steve Jobs memang seorang yang Cool....!! Pesanan terakhirnya pada Dunia adalah :- Stay Hungry, Stay Foolish

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tawaran Minggu Ini